Продължаваме промяната няма да реализира мандата, ако промените в Изборния кодекс

...
Продължаваме промяната няма да реализира мандата, ако промените в Изборния кодекс
Коментари Харесай

Андрей Гюров обяви при какви условия ПП ще реализира мандата

" Продължаваме промяната "  няма да осъществя мандата, в случай че измененията в Изборния кодекс не бъдат изтеглени или отхвърлени в пленарната зала. Това съобщи в ефира на ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров. 

" Народните представители към момента имат време. Ние не можем да зачеркнем свободния избор на хората. В последните два месеца първата политическа сила показа абсолютна политическа импотентност да сътвори нещо градивно. Тук сме с цел да кажем, че разбираме проблемите на жителите и имаме проект. Даваме съответни оферти по какъв начин да се излезе от рецесията ", сподели Гюров.

" Това е първият проект, който се показва в Народното събрание за сформиране на кабинет, който да одобри основни промени в законодателството ", сподели зам.-председателят на ПГ на " Демократична България "  Владислав Панев по отношение на оповестеното от Демократична България и Политическа партия желание за съставяне на държавно управление на малцинството.

" Естествено, че това държавно управление ще бъде доста рисково. Ние споделяме, че смисъл от него има, единствено в случай че ще се занимава с значимите тематики. Българските жители и представителите в Народното събрание би трябвало да решат какво бъдеще желаеме. Такова, в което Никола Минчев е сменен от Вежди Рашидов, или такова, в което България ще стане пълновръстен член на Европейски Съюз ", добави Гюров.

Владислав Панев добави, че държавното управление на малцинството има 100% риск да бъде неодобрено в границите на 2023 година, по тази причина не си правели илюзии. " Първите два месеца ще бъдат най-важни. Ако не се случи нещо потребно тогава, то няма да се случи изобщо ", на мнение е той.

В случай, че се стигне до втория мандат, Гюров уточни, че с " Демократична България "  още не са водени диалози за имена. Първо предложили тактика за излизане от рецесията. " Кой тъкмо ще е капитан и кой ще гребе - не е на дневен ред. В Демократична България и Политическа партия има задоволително хора, които могат да свършат тази работа ", посочи той.

Относно горивата, Владислав Панев от Демократична България акцентира, че потребителите нямат никаква изгода от дерогацията за страната ни от ембаргото върху вноса на съветски нефт. " Лукойл "  иска от държавното управление да се държи като негов сътрудник в Брюксел. Да договаря от името на " Лукойл ". В същото време дава обещание да съблюдава отговорностите си да заплаща налози в България ", посочи зам.-председателят на ПГ на " Демократична България ".

Според Гюров не е учудващо, че " държавното управление, което месец и половина звъня на " Газпром ", с цел да обезпечи газ оттова и не получи нито едно позвъняване, се пробва да прокарва ползите на " Лукойл ", визирайки служебния кабинет. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР